Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Billet til Kashmir, Nephew, Carpark North, Diefenbach og The Movement for 35 kr

Publiceret
Den femdobbelte danske showcase-koncert, denmark@popkomm torsdag 15. september i forbindelse med den store internationale Popkomm musikmesse i Berlin, er først og fremmest tiltænkt international musikbranche, presse og musiknysgerrige tyske publikummer. Men der ér også dansk publikums-interesse for fremstødet, og derfor sættes der billetter til salg via gaffa.dk

Og den første håndfuld billetter er allerede blevet solgt i løbet af det første døgn, men det kan vel heller ikke undre, når billetprisen blot er 35 kr. for at høre Kashmir, Nephew, Carpark North, Diefenbach og The Movement!!

Koncerten foregår på Fritzclub im Postbahnhof i det gamle Østberlin, og er man ikke i Berlin i forvejen, så har gaffa.dk desuden lavet aftale med DSB, der tilbyder priser fra kr. 1.960,- for to personer incl. tog t/r og overnatning på hotel. Vedrørende det sidste: Kontakt DSB Specialrejser på 33 54 25 89.

Selve koncert-billetterne kan købes via gaffa.dk, og billetsalget afsluttes mandag 12.september, kl. 12:00.

Spilletidspunkterne for de fem orkestre er:

21.00 Carpark North
21.45 Diefenbach
22.30 Nephew
23.15 Kashmir
00.00 The Movement

Den femdobbelte danske koncert/showcase arrangeres i samarbejde mellem Danmarks Radio, ROSA – Dansk Rock Samråd og MXD – Music Export Denmark.