Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Funky Nashville – medleven før morgenkaffen

Publiceret

Med præriehyl og sumpet sydstatsgroove
indledte Funky Nashville aftenens musikalske
udskejelser på Silver Dollar.
 

Forsanger og guitarist i Funky Nashville, Sverre Stein Nielsen, indledte aftenens koncert med et ægte langtrukkent præriehyl. Bandets fortsatte videre deruda’ og leverede sumpet sydstatsrock i vinterklædte Toronto, med Sverres akustiske guitarspil i front, flankeret at Mads Mazantis stendøde Høffner-baslyd og Thomas Engelhardt sprøde tremelo twang guitar.

Det er aldrig den letteste position, at være den som skal starte festen. Og at gå på scenen kl. 21 er nærmest før morgenkaffen i den almindelige canadiske koncertgængers bevidsthed. Ikke desto kom der gradvist flere mennesker under koncerten og Funky Nashville blev behørigt klappet af scenen små 45 minutter senere.


Ien i Toronto bosiddende
amerikaner, filmfreaken
Andrew Frank, vender
tommelfingeren opad for Funky
Nashville.

 

Dick Dale møder King Crimson
Sagt om og af Funky Nashville på Silver Dollar::

– De lyder som Dick Dale, der møder King Crimson, awesome! Jeg har hørt den danske SPOT On sampler (som indeholder et nummer fra hver af de fem artister, red.) og Funky Nashville er mine favoritter. Sangen “Hitch a Ride” har virkelig flotte harmonier og rykker godt.

Andrew Frank, filmdistributør. Amerikaner bosat i Toronto

– De er virkelig gode. Det lyder som fuldstændig autentisk sydstatsrock så det var nærmest et chok at få at vide at de er fra Danmark. Det minder lidt om Link Wray.

Jennifer Breckenred og Debbie Murphy, Canada. Købte begge cd’er efter koncerten.

 

Jennifer Breckenred - fan

Veninderne Jennifer Breckenheard og Debbie
Murphy hev fluks pengepungen frem og
investerede i dugfriske Funky Nashville cd’er.

– Det har været virkelig fedt at komme herover og spille. Vi fik rigtig god respons og så er det sjovt at ’bonde’ med de andre danske bands og være en del af et hold. Vi har været i kontakt med nogle forskellige branchefolk, bl.a. en fra et label i Japan, som sagde ’see you in L.A. (Funky Nashville har senere på turen en showcase i Los Angeles, red.)

Mads Mazanti, Funky Nashville.