Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Topcharmerende vanvid

Publiceret

Med lige dele afroparykker og forrykt
galgenhumor vandt PowerSolo publikums
ubetingede gunst

– You guys were fucking tights hit, man, really fucking tight man,. You totally made my weekend.

En begejstret mørklødet, pænt tatoveret fan er ved at overfalde Kim Kix med komplimenter, mens MXD forgæves forsøger at få en kommentar fra PowerSolos top-charmerende og totalt vanvittige frontfigur.

PowerSolos vilde og rablende vanvittige live-performance gik i den grad rent hjem på Silver Dollar. Brødrene Kim og Bo var begge i ført afsindige afroparykker,  og Kim bebudede sådan ca. efter tre numre, at nu var det ’the last song’ – og det blev han så ved med at sige i introduktionen til de efterfølgende fire.

Senere fik han helt publikum ned på knæ, åd på det nærmeste mikrofonen og rockede samtidig millimeter præcist i rock’n’rollabilly’ takt med sin ligesindende broder Bo og den løst swingende, og ganske formidable trommeslager Jens Chief Benz.

Sagt om og af PowerSolo  på Silver Dollar:

Marketing koordinator Karina
Marliss fra Montreal var vild
med PowerSolos vanvittige
performance.
 

– De er meget modige og er ikke bange for at udtrykke fuldstændig, hvad de selv har lyst til. De gør det med en helt utrolig energi – de er fantastiske. Folk fatter humoren, og man kan roligt sige, at de er totalt sindssyge. Det er dejligt at se.

Karina Marliss, Marketing koordinator, Montreal

– Alle vil jo gerne være lidt negere, derfor købte vi parykkerne. Dem har vi så på indtil vi ikke gider det mere. Man skal aldrig forvente, at man går ind til et godt publikum, som gør arbejdet for dig. Vi er der for at underholde, det er vores job at få et smil frem. Det er vores mission, at få folk til at drikke sig mere fulde end da de kom. Så er der dybest set det samme, om man spiller på Musikcaféen i Århus eller på Silver Dollar i Toronto.

Kim ’Kix’ Jeppesen – guitarist, growler, kat og vokalist i PowerSolo

Kim Kix gav fingeren i Toronto og publikum åd
ham råt.