Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Vincent Van Go Go lukkede med manér

Publiceret

Vincent Van Go Go lukkede og slukkede med funky reaggae, dub og scratch. 

Det funky reggae ensemble Vincent Van Go Go fik den hårde opgave at følge op efter Power Solos tre mand store total teater. Men trods en del af publikum var forsvundet tog bandet sagen i egen hånd og servede scratch, dub og funky dansabel reggae som er bandets varemærke og fik lukket og slukket SPOT On på Silver Dollar med maner

 

Sagt om og af Vincent Van Go Go på Silver Dollar:

 

Søren Madsen fra Playground
havde både Vincent Van Go Go
og Kissaway Trail på
programmet.

 

–  Situationen er en lidt anden for Vincent Van Go Go end for de fleste af de andre bands. De har allerede en licens aftale med det L.A. baserede label Quango. De er sindssygt skrappe live og kan deres metier til fulde. De kan være interessante i forhold til fx at få soundtracks med i film og på computerspil osv. Der er nogle andre perspektiver, der gør sig gældende for dem, og jeg tror at det er derfor, at MXD har valgt at støtte dem.

Søren Madsen, Playground Music, repræsenterer Vincent Van Go Go i Danmark

– Det har været fedt at komme her over, og jeg håber at der er mange som lagrer os på harddisken. Det er rigtig godt at komme ud og blive inspireret – og også at spille med andre helt forskellige bands som i aften. Vi håber så også at der kommer noget forretningsmæssigt ud af det,  men det er alt for tidligt at vurdere endnu.

Johs Nørlykke, forsanger og guitarist i Vincent Van Go Go

 

Johs Nørrelykke

Johs Nørrelykke efter koncerten på Silver
Dollar.