Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Alcoholic Faith Mission får pladekontrakt i Japan og Nordamerika

Publiceret
 

Alcoholic Faith Mission – travle både på
koncert- og pladefronten. 

Alcoholic Faith Mission har turnéret en del i Europa i år, og nu er de klar til at erobre andre kontinenter., fortæller bandets danske selskab Pony Rec Alcoholic Faith Mission har nemlig skrevet kontrakt med det japanske pladeselskab Quince Records, der i januar 2010 udgiver det anmelderroste album ”421 Wythe Avenue” i Japan. Kontrakten indebærer også udgivelse af Alcoholic Faith Missions kommende album. Desuden arbejdes der på en turné i Asien i løbet af 2010.

Udover den japanske kontrakt, har bandet også indledt et samarbejde med amerikanske Paper Garden Records/Team Love, der skal stå for udgivelsen af ”421 Wythe Avenue” i USA og Canada. Pladeselskabet står også bag en stor nordamerikansk promotionpakke, og en del af den pakke består af, at Alcoholic Faith Mission skal på to turnéer i Nordamerika i løbet af 2010 – den første er allerede ved at blive booket.

2010 ser generelt ud til at blive et travlt år for bandets fem medlemmer, da de udover de nævnte turnéer også skal på en omfattende Europaturné, hvor de blandet andet kan opleves i Holland, England og Schweiz.

Men før Alcoholic Faith Mission kan træde ind i det, der ser ud til at blive et spændende år, skal de fra 20. november på deres tredje Europaturné i år, der blandt andet bringer dem til Frankrig og Tyskland. Se ”Bands på tour”-sektionen.