Dette indhold er fra websitet MXD.dk.

http://mxd.dk//arkiv/mxd-og-nomex-sender-lars-and-the-hands-of-light-ud-for-at-prove-lykken-i-japan/

Lars And The Hands Of Light: klar til nyt nordisk musikfremstød i Japan

Publiceret

Lars And The Hands Of Light MXD og NOMEX (de nordiske musikeksport-kontorer) afvikler deres nordiske musik-fremstød version 0.2 med Lars And The Hands Of Light i den Tokyo fredag 25. maj.

Det komplette nordiske line-up til arrangementet Music Night 2012 tæller ud over det danske band også Husky Rescue fra Finland, Islandske Kira Kira og svenskerne i LO-FI-FNK får lov til at slutte aftenen.

Sidste år var det Reptile Youth – dengang under navnet Reptile And Retard – der repræsenterede Danmark, da den nordiske showcase-koncert blev gennemført for første gang i Tokyo.

Det viste sig dengang, at det japanske publikum havde en gryende interesse for international musik, for fremstødet blev modtaget med stor publikumsbegejstring.

Japan venter forude – forhåbentlig
MXD og NOMEX håber på at gentage successen og gøde jorden for de bands, der denne gang får sceneplads i Tokyo. Lars And The Hands Of Light, der på Crunchy Frog allerede har solid radiosucces i Danmark og andre territorier som Benelux og Frankrig, får nu muligheden for at skabe kontakt med et japansk pladeselskab og eventuelle bookere i det oversøiske.

NOMEXs primære opgave er at ny nordisk musik får større del af den opmærksomhed, der rettes mod international musik – og at der på samme tid opbygges nye samarbejder og netværk. Publikummet ved dette nordiske fremstød tæller bl.a. branche-, kultur- og ambassadefolk, så ud over at mærke stemningen hos de japanske koncertgængere, er chancerne gode for at møde de “rigtige” folk og få skabt nye kontakter for alle de deltagende kunstnere.

Music Night 2012 line-up:

Husky Rescue (FIN)

Kira Kira (ISL)

Lars And The Hands Of Light (DK)

LO-FI-FNK (S)