Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

MXD søger ny chef

Publiceret

 

Bestyrelsen for MXD – Music Export Denmark søger en ny chef med ansvar for at videreudvikle dansk musikeksport. Chefen refererer direkte til bestyrelsen, der har det overordnede ansvar for MXD’s virksomhed.

Stillingen kræver fagligt kendskab til dansk og internationalt musikliv, ledelsesmæssige erfaringer, samt vilje og evne til at formidle samarbejde på tværs af musiklivets miljøer og brancher.

Ansøger skal have erfaringer med budget- og regnskabsstyring, have kendskab til praktisk sagsbehandling samt, som person, være fleksibel og serviceorienteret.

Ansøger skal beherske engelsk i skrift og tale.

MXD har til formål at udvikle og understøtte dansk musikeksport og international formidling af professionel rytmisk musik både erhvervsmæssigt og kulturelt, primært gennem:

  • økonomisk støtte til danske musikeksport-initiativer og -koncertfremstød.
  • en styrkelse af det internationale kendskab til dansk musik.
  • indsamling og bearbejdning af informationer og know how.

Jobbet vil indebære en del rejseaktivitet i ind- og udland, og der må påregnes skæve arbejdstider såvel som weekend-arbejde. Arbejdssted er København.

Tiltrædelse snarest. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: 1. maj 2008.

MXD har foreløbigt eksisteret som et 3-årigt projektsamarbejde mellem DR, IFPI (International Federation of the Phonographic Industry), ROSA – Dansk Rock Samråd og Venue Fonden/Roskilde Festival samt DUP (Danske Uafhængige Pladeselskaber), der har observatør status.

MXD er støttet økonomisk af Kulturministeriet, og arbejder nu under en ny 4-årig plan.

Ansøgningen sendes til MXD, Saltholmsgade 22, 8000 Århus  C. eller til info@mxd.dk
Yderligere information: Ordførende bestyrelsesmedlem Gunnar K. Madsen: 86 12 84 44 / mail: gunnar@rosa.org