Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Nordic Music Week i Stavanger 12.-14. november

Publiceret

Nordic Music Week i Stavanger er klar til år 2, og vil i dagene 12.-14. november fokusere på digitalisering, nye forretningsmodeller m.v. i et program, der har internationale gæsteforelæsere/debattører som manageren m.v. Keith Harris, Simon Wheeler (Beggars Groups digitale chef), Mike Masnick (skaber af weblog’en Techdirt) m.fl. på programmet.

100 nordiske musikbranchefolk inviteres med til de tre dages fokus på musikkens nye verden, og Nordic Music Week lægger ikke skjul på at være inspireret af Is This it? i Helsinki, Finland og Transmission i Vancouver, Canada, som også bruger rundbordsdiskussioner i sammenhæng med korte oplæg som motor for menings- og erfaringsudveksling.
Interesserede kan henvende sig til Nordic Music Weeks projektleder Jesper Brodersen – info@nordicmusicweek.com –  og anmode om invitation til NMW – som omtalt er der max. plads til 100.

MXD støtter ti af de danske deltagere med op til 50 procent af rejseudgifterne – dog maksimum 2.000 danske kroner pr. person. Ansøgning om dette går også via info@nordicmusicweek.com