Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Stor dansk tilslutning til MIDEM – Dúné og Kenneth Bager på scenen

Publiceret

bylarm 07

Dúné – klar til international opmærksomhed
i Frankrig.

Med 64 selskaber, organisationer m.m. inden for musikkens verden er den danske delegation ved dette års MIDEM-messe stigende for 3. år i træk – og står i øvrigt for den største selskabs-tilslutning til MIDEM på nordisk plan. 

Også på scenen vil Danmark byde sig til:
Dels via Dúné, der søndag 27. januar både er dansk prismodtager i den såkaldte European Border Breaker Award (som overrækkes til kunstnere inden for EU, der har opnået betragtelige musikeksport-tal), og som samme aften spiller som del af MIDEMs talent-stage-program sammen med bl.a. finske 22-Pistepirkko.
Dels via DJ Kenneth Bager, der 28. januar står for 1 ½ times underholdning i forbindelse med et cocktail-arrangement ved den danske stand.

Derudover får MIDEM yderligere dansk islæt, når Roskilde Festivalen modtager en ”Green World Award” tirsdag 29. januar for sine mange miljøvenlige initiativer gennem årene. Roskilde Festivalens leder Henrik Rasmussen vil være tilstede for at modtage prisen.

Og så deltager Brian Nielsen fra Skandinavian Booking & Management desuden i en af MIDEMs panel-debatter  mandag –   "Talent Discovery – New Opportunities to Grab, New Challenges to Overcome" – der diskuterer muligheden for talent-spejdning inden for en musikverden, som byder på stadig flere platforme for musikere at få deres musik frem på.

Som sædvanlig sker den danske deltagelse med støtte fra Kunstrådets Musikudvalg, og det er Kunststyrelsen, der samler trådene omkring den danske stand.