Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Store tyske forventninger til Fallulah

Publiceret
Fallulah - spås meget store chancer på det tyske marked.

Fallulah – spås meget store chancer på det tyske marked.

Fallulah spillede torsdag for stuvende fuldt hus på spillestedet Prinzenbar under Reeperbahn festivalen. Og ved den lejlighede blev det igen understreget at promoteren Christoph Pancke fra ASS Concerts i Tyskland har fået øjnene op for dansk musik – især de kvindelige artister.

Malte Erbs fra PDH fortæller, at han tidligere har samarbejdet med Pancke, hvor tyskeren fik interesse for Vincent Van Gogo – og efterfølgende Tina Dickow.  I starten arrangerede han venues for Dickow med kapacitet til ca. 300 – i dag spiller hun venues med kapacitet på 1500.

Siden har Christoph Pancke være på SPOT Festival flere gange for at spejde efter ny dansk musik, og i dag arrangerer han koncerter for både Fallulah, Tina Dickow, Medina og Agnes Obel.

Fallulahs besøg på Reeperbahn er eksempelvis et led i en større Tysklands-turné, som Christoph Pancke har arrangeret.  Sony Music i Tyskland, som udgiver Fallulahs album, bruger turnéen på at reaktivere pladen med forskellige promotiontiltag. Og Christoph Pancke udtaler desuden, at han, på baggrund af feedback fra venner, spillersteder og øvrige branchefolk, vil have svært ved IKKE at se hende slå igennem i Tyskland.

Blandt de branchefolk som Malte Erbs havde inviteret Fallulah-koncerten på Reeperbahn var bl. a. bookeren fra den hollandske branchefestivalen Eurosonic.

Dagen efter torsdags-koncerten på Reeperbahn, hvor der blev spillet for fuldt hus, sluttede Fallulah og band turnéen af i Berlin.