Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Tungen på vægtskålen – MXD lancerer en ny pulje

Publiceret

Har du en konkret dialog med et eller flere musikselskaber i udlandet (fx et label, booking agentur eller et forlag) om at indgå et samarbejde ift. dit band/artist?

I så fald kan du med denne nye pulje alliere dig med MXD og invitere de potentielle samarbejdspartnere til en koncert i Danmark, med henblik på at lukke aftaler.

Anders Sjölin fra Indigo i samtale med Anders Meisner fra MXD

MXD’s direktør, Thomas Rohde, fortæller om baggrunden for puljen: 

“Det er oplagt at have en besøgspulje, som kan give fremskredne dialoger og konkrete forhandlinger et skub i ryggen. Bandet optræder på hjemmebane. Danmark er en populær rejsedestination. Så hvis interessen allerede er der, kan det være mere effektivt at flyve de udenlandske branchefolk til Danmark, fremfor at sende bandet ud og sætte branchefolkene i stævne der. Det kan både spare penge og fremskynde processen”

Hvordan fungerer det?

De udenlandske branchefolk inviteres til koncert med din kunstner på et spillested eller en anden lokation. Ansøgeren har ansvar for at arrangere og finansiere dette.

MXD inviterer sammen med dig de udenlandske branchefolk, som har vist interesse, til Danmark. Herudover kan MXD evt. komme med forslag til andre branchefolk i udlandet, som ligeledes kunne være oplagte samarbejdspartnere. MXD bekoster dette (dvs. udgifterne til fly og hotel) og en middag med de internationale gæster.

Budgettet for invitationsarbejdet er maksimalt på niveau med koncertomkostningen (leje af spillested, lydmand og PA anlæg, løn til musikere og crew etc.)

Læs mere

Læs mere om vurderingskriterier og ansøg her: Inviter internationale branchefolk til DK sammen med MXD

Spørgsmål

Kontakt

Anders Meisner: anders@mxd.dk

Thomas Rohde: thomas@mxd.dk