Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

When Saints Go Machine – ombejlet fra flere internationale sider

Publiceret
When Saints Go Machine - svedende toppræstation

When Saints Go Mavhine – svedende toppræstation

650 tilskuere var inde – det samme som h-e-l-t udsolgt –  da When Saints Go Machine gav et brag af en koncert på Café Keese fredag under Reeperbahn Festivalen. En koncert, der er endnu et vidnesbyrd om den store internationale interesse, som gruppen er genstand for. Også på det tyske marked.

Lisa Marxen sammen med Friendly Fires trommeslager Jack Savidge.

Lisa Marxen sammen med Friendly Fires trommeslager Jack Savidge.

Lisa Marxen, der er manager for When Saints Go Machine,  fortæller, at Tyskland er et af bandets prioritetsmarkeder. De har tidligere på året spillet på Melt Festival og planlægger en større Tysklandsturné – bl.a. med koncert på Electronic Beats Festival –  i slutningen af året.

– Der er allerede nu skabt et rigtigt stærk forretningsmæssigt set-up omkring bandet med ( William Morris Agency, pladeselskabet !K7 og Melt Booking, red.). Branchefestivaler er selvfølgelig altid vigtige i forhold til at stedfæstne sig i branchefolkene bevidsthed. Vores fokus mht. Tyskland er derfor nu på at etablere og øge fanbasen”.

Lisa Marxen fortæller også, at et vigtigt element i markedsførelse af et band i dag er samarbejde med andre bands, dj’s osv. Hun havde således inviteret gruppen Friendly Fire til When Saints Go Machines koncert på Reeperbahn, fordi den engelske gruppe også spillede festivalen. De to parter er nemlig i dialog om en mulig fællesturné i Benelux senere på året.