Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

Reeperbahn Reportage 13 – Branche Tjek med Shane Durant and Jonjo Warrick

Carsten Holm
Shane

Jonjo Warrick and Shane Durant

 

Begge britiske repræsentanter fra Black & White Music Ltd. Live agentur grundlagt I 2006. Er med til at udvikle britiske bands og laver talentudviklings festival i Reading.

Hvad er jeres forhold til Reeperbahn Festival?
Jonjo: Det er en af de store datoer for os i vores kalender. Vi har været til Great Escape, og det her er en naturlig forlængelse af den festival for os, så vi kan møde andre mennesker fra den Europæiske branche. Vi er her, fordi vi har 4 bands på plakaten, som er I Am Giant, Carnival Youth, Ezra Fuhrman og Pale Grey.
Shane: Vi er også meget interesserede i at møde den skandinaviske scene, folk fra Norge og Danmark.

Hvad er så interessant for jer, ved den Skandinaviske scene?
Shane: Jeg syntes den er ’persona of quite cool!’. Scenen exporterer sig rigtig godt og gør sig godt i UK i forhold til nogle af de andre lande og bands, som er rundt omkring os. Jeg nævner ingen navne – men Skandinavien står stærkt, så derfor er vi her ved den Danske aften for at lære mere.
Jonjo: Vi er her for både den ristede pølse, for øllerne og for de bands der spiller i aften – vi er her ikke kun for at tage og hælde i os. Vi vil også gerne opleve noget.

Er der så nogle bands i glæder jer til at se?
Shane: Inden vi tog til Reeperbahn, prøvede jeg at lytte til bare én sang med hvert af de 300 bands. Jeg ville lave en liste, men måtte opgive – det var for uoverskueligt. Så jeg kan faktisk ikke huske hvem der lyder af hvad og hvorfor vi skal opleve dem. Men vi har fået nogle noter, fra dem der organiserer festivalen, og de er altid værd at gå efter. Men White Album har jeg hæftet mig ved – dem glæder jeg mig til.
Jonjo: Jeg ser frem til Mont Oliver – de lyder cool – meget triphoppet, og det er jeg meget til.