Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

Reeperbahn Reportage 3 – Branche Tjek med Ida Gard

Carsten Holm

Ida Gard – Netop ankommet til Hamborg!
Onsdag d. 17 September – Eftermiddag.

Dansk sangerinde og sangskriver. Udsendte albummet ’Doors’ i Danmark i september 2013 – som er på vej til de tyske pladehylder.

IMG_1989

Hvad skal du på Reeperbahn Festival?

’Jeg skal ned og møde mine tyske folk, som hjælper mig med at udgive min plade, som udkommer på fredag (19/9). Så jeg skal ned og fejre og lave interview.

Har du været på Reeperbahn før?

’Ikke på festivalen – så det bliver debut! Jeg håber, at jeg kommer ind og høre noget musik der overrasker mig, og så håber jeg rigtig meget at møde nogle søde og spændende mennesker.’
Jeg tror mest, at det er tyske folk der kommer på festivalen, men jeg kunne godt tænke mig hvis der også kom nogle promo-folk eller radio-pluggere fra andre Europæiske lande. Det kunne samtidig være rart at få sat nogle ansigter på folk i Tyskland, som kan hjælpe med de ting. Og så kunne det også være fedt, at finde nogle kunstnere, at samarbejde med – hvis der kom et eller andet ind fra sidelinjen.’

Hvilke samarbejder tænker du på? Skrive sange sammen med, udveksle koncerter, eller hvordan?

’Begge dele. Det er jo ikke nødvendigvis det samme der hitter i Tyskland, som i Danmark – så det bliver meget fedt at komme ned og se, på deres hjemmebane, hvem der kunne være spændende at arbejde sammen med. Enten medvirke på et nummer, eller skrive noget sammen med.’

Yderligere planer for Tyskland i efteråret?

’Ja – vi tager rundt som en duo i november, og så er der lidt snak om nogle support-tjanser, som jeg ikke ved om bliver til noget. Men turne i november og så vi kommer tilbage til Tyskland i februar’.

Læs flere blog indlæg her