Dette indhold er fra websitet MXD.dk.

http://mxd.dk//kontakt/hvem-skal-du-kontakte/
Thomas Rohde

Hold MXD orienteret
Skriv meget gerne til os om dine eksportaktiviteter. Så vi er opdateret på bandets karriere og eventuelt kan hjælpe til, bag kulisserne (husk, at vi er i daglig kontakt med internationale brancheflok og medier).

MXD vil meget gerne høre om både dine gode og dårlige erfaringer. Så vi kan lære heraf og rådgive dig og branchen bedst muligt.

Du skriver til Thomas Rohde og Anders Meisner: thomas@mxd.dkanders@mxd.dk

NB: Vi modtager mange e-mails. Det er umuligt for os at kommentere på samtlige orienteringer, men vi læser dem alle!

Har du en nyhed eller en større artikel om musikeksport til MXD.dk?
MXD skriver løbende om dansk musiks aktiviteter og resultater på eksportmarkederne. Og vi modtager gerne forslag til redaktionelt indhold.

Hvis du har en notits eller større historie relateret til eksport, så skriv til: laura@mxd.dk (vedlæg tekster på gerne både dansk og engelsk).

Du kan også følge MXD på både Instagram (https://www.instagram.com/musicexportdenmark) og Facebook (https://www.facebook.com/MusicExportDenmark) og herved gøre os opmærksomme på din egen konto og nyheder, som MXD potentielt kan dele. 

NB: MXD påtager sig ikke ansvar for indsendte tekster og forbeholder sig ret til at redigere, forkorte eller slet ikke at bringe dem. Der ydes ikke honorar for de indsendte tekster, billeder, videoer etc.

Har du en nyhed til Ja Ja Ja Online Magazine?
Ja Ja Ja Online Magazine henvender sig både til musikbranchen og den ’almindelige’ musikelsker og bringer profil-interviews, info om nye udgivelser og turnéer med nordiske bands osv.

Du skriver direkte (på engelsk) til Ja Ja Ja Online Magazine på: editorial@jajajamusic.com

Hvis du har spørgsmål eller brug for information og rådgivning
Vi bestræber os på hele tiden at optimere vores kommunikation og i videst muligt omfang at rådgive via massekommunikation på www.mxd.dk, nyhedsbreve, orienteringsmøder osv. Herved kan vi nå flere mennesker.

Du kan hjælpe os med dette på følgende vis:

  • Tilmeld dig MXD’s nyhedsbrev, så du holdes opdateret på kommende projekter, justeringer i støtteordningerne m.m. Du tilmelder dig her.
  • Hvis du har spørgsmål om deltagelse i MXD’s projekter, skal vi venligst bede dig om at læse artiklen hvordan kan du deltage, inden du skriver.
  • Læs FAQ, som vil blive løbende opdateret og udvidet.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål via ovenstående eller andre artikler på www.mxd.dk, kan du skrive til følgende personer: