Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram
Thomas Rohde

Gæstebloggeren
MXD giver ordet frit til gæstebloggere fra ind- og udlandet. Det skal understreges, at disse blog-indlæg giver udtryk for skribentens egen og nødvendigvis ikke MXD’s holdning til det pågældende emne.

MXD’s Blogger-Panel
Her kan du møde og gå i dialog med MXD’s medarbejdere, som fortæller om deres personlige oplevelser, betragtninger og erfaringer fra arbejdet ude i felten.

Andre blog-indlæg giver dig et større indblik i de mange overvejelser, der lægger bag MXD’s valg af strategi, projekter og arbejdsmetoder.

Mød:

ThomasRohdeThomas Rohde har været administrerende direktør for MXD siden 2008 og er derudover bestyrelsesmedlem i NOMEX. Er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Copenhagen Business School m.m. Har tidligere arbejdet for bl.a. Wilhelm Hansen, PolyGram Records, Universal Music, SheetMusicNow.com og som manager for Safri Duo.

 

anders-meisner1Anders Meisner har været project director for MXD siden 2011. Er uddannet i Music Management fra Hogeschool Inholland og har boet og arbejdet i Amsterdam i 8 år. Har tidligere arbejdet for Epitaph Europe, Excelsior Recordings og som selvstænding i forskellige musiksammenhænge.

 

Gå direkte til MXD’s blogarkiv her.