Dansk version English version Facebook Youtube Instagram
Publiceret

MXD har siden 2009 afviklet en koncertaften på Reeperbahn Festival, der alle år har tiltrukket et stort antal internationale musikbranchefolk, festivalgæster og medieomtaler.

Danish Night er en del af Reeperbahn Festivals officielle program og præsenterer 4 bands, som udvælges og bookes af Reeperbahn Festival selv – Og som oftest består af et større hovednavn og tre bands på udkig efter samarbejdspartnere og kontrakter (med fx booking-agenturer, managements, pladeselskaber og -distributører osv.).

Reeperbahn Festival og MXD er altså blevet enige om en profil, der lægger hovedvægten på bands, som endnu ikke har alle aftaler på plads – eller sagt med andre ord: At give musikindkøberne masser at komme efter.

Forud for aftenens koncerter afholder MXD en netværksreception, som i en del år har været et af de mest velbesøgte (og udsolgte!) mødesteder for den internationale musikbranche på Reeperbahn Festival. Hvad enten du har et band på Reeperbahn Festival eller ej, så finder du her en oplagt mulighed for at pleje og udvide dit netværk.

Du finder samtlige artikler om Danish Night at Reeperbahn Festival her.

Se videoreportager fra The Danish Night @ Reeperbahn Festival 2014 – 2018 her: