Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram
Thomas Rohde

Nordic Playlist er en ugentlig playliste, hvor en ny gæst eller kurator præsenterer sin playliste med foretrukne artister fra Norden – to bands fra hvert af de nordiske lande.

Nordic Playlist produceres af NOMEX (eksportsamarbejdet mellem de fem nordiske musikeksportkontorer, heriblandt MXD) med støtte fra Nordisk Råd.

Playlisterne findes på www.nordicplaylist.com eller på de gængse streaming-tjenester, Deezer, Spotify og WIMP, hvor lytterne kan abonnere på playlisterne og altså automatisk holde sig opdateret.

Samtlige playlister er ledsaget af aktuelle Top 10 charts for både fysisk salg og streaming. Herudover ledsages playlisterne af omfattende redaktionelt indhold, der fokuserer på de seneste nordiske trends. Nordic Playlist giver således et omfattende og lettilgængeligt indblik i en af verdens mest innovative musikscener.

I tråd med den stigende internationale anerkendelse af den nordiske DJ-scene er der reserveret en indholdssektion til regionens mest anerkendte DJs, som præsenterer deres favoritmixes. Der sættes desuden fokus på nye nordiske talenter i sektionen Up and Coming, der præsenterer de mest interessante, nye nordiske navne.

Nordic Playlists mål er at gøre det lettere for publikum at finde den nordiske musik, at skabe tættere samarbejde imellem de nordiske territorier samt at cementere den nordiske musiks position på verdensplan.

Læs mere om Nordic Playlist
www.nordicplaylist.com
Facebook: https://www.facebook.com/NordicPlaylist
Twitter: https://twitter.com/NordicPlaylist
Contact: info@nordicplaylist.com

Abonner på Nordic Playlist
Spotify: http://open.spotify.com/user/nordicplaylist
Deezer: http://www.deezer.com/playlist/736104375
WiMP: http://wimp.no/playlist/f6f06136-ab8b-49d8-9423-7969d71c2bd5