Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Reeperbahn Festival: Stuvende fuldt alle festivaldage til den danske musik

Publiceret

When Saints Go Machine under deres Reeperbahn-koncert - der var stuvende fuldt. Det er kendetegnende for den tyske interesse i dansk musik. (Foto: Sara Lindbæk)Dansk musik er genstand for en storslået interesse syd for grænsen.

Ved den netop overståede Reeperbahn Festival i Hamburg var der ikke bare proppet lokale til de danske navne på klubben Indra – klubben som the Beatles i sin tid udødeliggjorde. De andre danske navne på festivalen har også været genstand for flot publikumbesøg og interesse fra medier, tysk branche etc.

– Oven i de 800-850 tilskuere vi havde inde i løbet af aftenen til vores egen SPOT On Denmark-aften, kan vi med glæde konstatere at der var stuvende fuldt til koncerterne med Fallulah, Reptile & Retard og When Saints Go Machine. Alle tre festival-dage har vi oplevet en meget positiv stemning omkring den danske musik. Det er dejligt at se, at festivalen satser på den danske musik – og at forventningerne bliver indfriet.

– Dansk musiik trækker altså publikum hernede, og det stemmer meget fint overens med MXDs øgede fokus på Tyskland i den kommende tid, siger MXD-direktøren og kan også pege på det store branche-fremmøde til lørdagens SPOT On Denmark-fremstød sombelæg for udtalelsen.

Læs mere om de danske dage på reeperbahn festivalen her:

Igen fuldt hus til SPOT On denmark-aftenen
Reportage fra SPOT On Denmark-aftenen.

Det sagde den fremmødte internationale branche
Kommentater til den danske aften – og til dansk musik i det hele taget

Store tyske forventninger til Fallulah
På Tysklands-turné som giver løfter om mere

When Saints Go Machine ombejlet fra flere internationale sider
650 tilskuere inde til den danske gruppes koncert

Reptile & Retard – i det udenlandske søgelys
Debut-albummet mangler stadig, men der er interesse fra mange sider.