Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

SPOT On Denmark-afkast: Are We Brothers? på airplay-liste og album-aktuel i Frankrig

Publiceret
 

Are We Brothers? live til SPOT on Denmark i
Paris. (Foto: Simon Christensen).

Are We Brothers? er virkelig ved at få hul igennem i Frankrig. Oven på den vellykkede SPOT On Denmark-showcase i Paris i januar, skrev gruppen pladekontrakt med det franske pladeselskab Discograph i juni, og nu er gruppens debut-album klar til lancering på det franske marked.

Ja, egentlig skulle cd’en allerede have været ude nu, men på grund af stor radiointeresse for singlen ”Come Around” er udgivelse blevet udskudt til 9. november for at få maksimalt udbytte af den radio-interesse, som kommer til udtryk netop nu:

– Mest bemærkelsesværdigt har ”Come Around” netop slået sig igennem til playlisten på Virgin Radio, som er den største station inden for denne slags musik i Frankrig, fortæller SPOT On Denmarks franske samarbejdspartner, David Barat fra Bellevue Management.

 – Men derudover har nummeret siden september også været playlistet hos Radio Nova  og Oui FM, som vel svarer til Londons XFM, samt lokale stationer  som den tonegivende Le Mouv’, forklarer Barat og peger desuden på, at en videoudgave af sangen produceret af Discograph er video-playlistet hos M6  (national tv), M6 Music Hits, W9, MTV Pulse, MCM Pop og Virgin 17 (alle satellit-baserede).

Og mere opmærksomhed synes at være på vej, for i sidste uge var gruppen i Paris for at lave interview og promotion forud for album-udgivelsen, lige som der er linet op til to november-koncerter op i Paris: 21. november på Saint Germain en Laye og 24. november  på La Maroquinerie. Desuden tales der om forårsturné i 2010 og så mener, Davis Barat at mange af sommerens festivaler også vil slå til.

Are We Brothers?’ franske forbindelse startede efter gruppens koncert på 2008-udgaven af SPOT Festivalen, hvor en fransk delegation bestående af branche og journalister (bl.a. Discograph) udpegede dem til at spille på januars SPOT On Denmark-showcase i Paris. Siden er det altså gået stærkt….  

SPOT On Denmark-fremstødene i udlandet  afvikles i  fællesskab af ROSA – Dansk Rock Samråd og MXD.