Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Østrig slår ørerne ud: Vinnie Who, Cody og Sleep Party People på februar-besøg

Publiceret

TBA – fortsat (klik for stort format)

SPOT On Denmark-arrangement i Wien 3. februar skaber allerede opmærksomhed.

Vinnie Who er netop hoppet ind på både den østrigske musikkanal GO TVs Top 40-liste, Austrian Indie Charts og er i daglig rotation på FM4 med singlen ”Remedy” – og så udgives gruppens album også i starten af februar af østrigske EMI.

Sammen med Cody og Sleep Party People er gruppen desuden i daglig rotation på GO TVs sendeflade, og så er alle tre grupper lige blevet præsenteret i et 2-siders opslag i TBA – den østrigske pendent til Gaffa.

Alt dette er de foreløbige resultater af SPOT On Denmark-arrangementet 3. februar i Wien, hvor de tre ovennævnte grupper spiller på klubben B 72.

Vinnie Who, Cody og Sleep Party People er alle blevet udpeget af en østrigsk jury under sidste års SPOT Festival, en jury bestående af GO TV (det østrigske svar på MTV),  FM4 (landsdækkende radiokanal svarende til P3), TBA (Gaffa-lignende magasin), Ink Music (management, pladeselskab, arrangører) samt AMAN (musikfagforening/netværk).

I lighed med 2010, hvor SPOT On Denmark første gange besøgte Wien, ser det danske fremstød altså ud til at kaste en pæn portion opmærksomhed af sig både i medie og branchekredse. Og allerede nu ved vi, der kommer mere til op til og efter selve arrangementet – bl.a. i dagbladene så som den MetroXpress-lignende Heute.

4. februar vil de tre grupper desuden spille i Salzburg i Yeah Club på Rock House som del af Østrigs-turen.

Som sædvanlig er SPOT On Denmark-arrangementerne ikke ”kun” præsentation af dansk musik: Forud for selve koncerterne 3. februar i Wien vil der være koordinerede speedmeetings mellem dansk og østrigsk musikbranche/medier efterfulgt af en fælles middag. Nøglefirmaer fra Østrig som Hoanzl (den største distributør i Østrig) & NOVA (det største liveagentur) og nøglespillere fra nabolandende som ungarske Sziget Festival (sammen størrelse som Roskilde) har allerede tilmeldt sig.

Skulle være flere fra den danske branche, som gerne vil deltage i de to vigtige networking-arrangementer, kan det stadig nås. I så fald: kontakt venligst International Strategi Maganer for SPOT On Denmark, Christan Buhl, buhl@spotondenmark.dk snarest – senest mandag 24. januar.

SPOT On Denmark-fremstødene arrangeres i fællesskab af ROSA – Dansk Rock Samråd og MXD