Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Fem-dobbelt dansk fremstød ved stor berliner-messe

Publiceret

Kashmir – til Popkomm med nyt album
i ryggen.
 

Kashmir, Nephew, Carpark North, Diefenbach og The Movement til dansk showcase ved den store, internationale Popkomm-messe i september. – – – – Det ér et markant fremstød når der torsdag 15. september er ren dansk aften på den respekterede berlinske klub Postbahnhof med plads til omkring 1000 tilskuere. Men det er også et eksportstærkt dansk musik-hold, der sendes af sted til showcasen, som afvikles i forbindelse med den store internationale Popkomm-messe:

Nephew er pt. i rotation på 28 tyske
radiostationer med “Movie klip”.
 

Kashmir, Nephew, Carpark North, Diefenbach og The Movement valgt ud fra den store gruppe af interesserede acts. Alle fem er stærke live-grupper med stor live-erfaring, og alle fem har allerede ”hul igennem” til det tyske marked – enten selvstændigt eller via samarbejdspartnere. Men formålet med showcasen er at løfte de fem gruppers muligheder yderligere, i erkendelsen af at opbakningen er nødvendig for at befæste og udvikle positionen. Selv for så etablerede bands, som der er tale om her.

Carpark North – får udsendt nyt album
i Tyskland.
 

Det er Danmarks Radio, ROSA – Dansk Rock Samråd og MXD, der i fællesskab står for arrangementet lige fra udvælgelse til afvikling. Postbahnhof er en relativ ny klub på den berlinske scene, men den er populær, ligger centralt placeret, og så har den to scener med plads til henholdsvis 1000 og 350 tilskuere. Nu skal de tre ovennævnte samarbejdspartnere samt gruppernes respektive baglande så i gang med at skabe interesse for arrangementet og få trukket de nødvendige mange branche- og mediepersoner til. At der allerede er slået lidt hul på bylden understreges af følgende lille opremsning: Carpark Norths ”Best Day” er i rotation på radiostationen MotorFM i Berlin og gruppens seneste album er på vej til markedet i Tyskland. Kashmirs ”Zitilites” fik pæn udbredelse – og omtale – i det tyske, og gruppens kommende cd ”No Balance Palace” udgives også syd for grænsen. Nephews ”Movie klip” vises pt på MTV og er i rotation på 28 (!) tyske radiostationer. Diefenbach har allerede været på turné i Tyskland, og det engelsk signede band vil gerne udbygge positionen. Og endelig udsendes ska-pop-punk’erne The Movements nye cd syd for grænsen netop nu. Cd’en er i øvrigt indspillet i …..Østberlin. Spilletidspunkterne for de fem orkestre er: 21.00 Carpark North 21.45 Diefenbach 22.30 Nephew 23.15 Kashmir 00.00 The Movement

Diefenbach – har allerede været på turné i det tyske.
 

The Movement – indspillede seneste cd i Østberlin.