Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Eurosonic 2006: Campsite større i Holland end i Danmark

Publiceret
Campsite på Eurosonic 2006 

Campsite er længere fremme i
karrieren i Holland end herhjemme.
Her fra torsdagens optræden på
Eurosonics største scene.

Danske Campsite afsluttede torsdagsprogrammet på Eurosonic Festivalens største scene, de har udgivet debutpladen ”Names, Dates & Places” i Holland, men endnu ikke i Danmark. Og der kommer flere til bandets mange koncerter i Holland end i Danmark.

Den gamle rå teatersal i Grand Theater, Main Hall var godt fyldt op af festivalgæster gennem hele koncerten, da de fem københavnere i Campsite var aftenens sidste band på scenen. Publikum både dansede og vuggede i takt med den dansevenlige og iørefaldende rock’n’roll – som er udgivet i Holland, men endnu ikke i Danmark.

Først i slutningen af februar bliver debutpladen ”Names, Dates & Places” tilgængelig hjemme i Danmark, udgivet af A:larm Music: Det bliver fejret med et stort release-party på spillestedet Rust i København, men indtil da koncentrerer Campsite sig om Holland – samt Tyskland, Østrig og Schweiz. Bandet indgik nemlig pladeaftale i disse lande med tyske PIAS Recordings (Play It Again Sam) lige op til Eurosonic, så der var selvfølgelig repræsentanter fra pladeselskabet til stede i Groningen.

– Jeg synes, at det gik rigtig godt i aften. Musikken er rigtig velegnet til radioen, og er nem at gå til i andre lande, fortalte en af firmaets repræsentanter Christian Klabunde efter koncerten. PIAS blev opmærksomme på Campsite og ”Names, Dates & Places” via den tyske radiostation Motor FM, som anbefalede dem gruppen. Og nu kan de blive udgivet i det tyske i løbet af tre-fire måneder.

Campsite på Eurosonic 2006

PIAS Recordings har netop indgået aftale om at
udgive Campsite i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Blandt de øvrige repræsentanter fra musikbranchen til koncerten kan nævnes Atlantic Records (USA) og festivalen Canadian Music Week.

Og trods den store opmærksomhed blev varen leveret, og bandet var godt tilfreds bagefter:
– Det var en fantastisk omgang. Det går rigtig godt her i Holland: Der kommer flere til vores koncerter her end i Danmark, og vi har det rigtig godt hernede, fortæller guitaristen John Glitfeldt.
Allerede i dag fredag fortsatte gruppen med den første af en række in-store koncerter i Holland. Og bandet vender to gange tilbage til Holland i februar for at give klubkoncerter og igen til april.

DR P3 optog Campsites koncert, som også indgår i en Rockpalast-dokumentar om Eurosonic.

Campsite, torsdag 12. januar 2006, Grand Theatre, Main Hall, Eurosonic Festivalen.