Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Figurines får roser i The New York Times

Publiceret
New York Times

Blandt ugens fem udvalgte – "Skeleton"-coveret ses som nr. to
fra højre.

Anmelderen Laura Sinagra fra en af verdens kendteste og mest respekterede aviser The New York Times har plukket Figurines nye cd "Skeleton" ud som en af ugens fem vigtigste.

 Hun slår blandt andet på, at Figurines adskiller sig fra den ”nuværende overflod af indierock-pedanter” ved ikke at ”efterabe post-punkens spændetrøje” – i stedet roses sanger ”Christian Hjelm og hans tætte band” for at dyrke den frustrerede mystik, som kendetegner nordvestamerikanske bands som Modest Mouse.

Figurines i New York Times..

 Anmelderen mener, at Hjelm synes bedst kørende i de mere ”underlige musikalske udflugter som i ”Ambush” med dens mørke Wall Of Voodoo-klang og ”Rivalry” som først minder om et Neil Young-nummer, men derefter mere nærmer sig Pavements boldgade.” og slutter med at konkludere at Figurines ”kaster et forfinet skær” over indie-genren.

Læs stor reportage fra Figurines’ netop overståede Canada- og USA-turné i Geiger # 12 som udkommer i næste uge, og læs iøvrigt de offentliggjorte reportager fra både Canada, Nordvest-Amerika og Austin som er offentliggjort på dette site inden for den seneste måned.