Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Junior Senior bliver sjette navn ved dansk POPKomm-aften

Publiceret
popkomm presse

Junior Senior – gløder stadig.

Junior Senior har føjet sig til programmet, når der onsdag 20. september er ren dansk aften på den store klub Postbahnhof i det gamle Østberlin. Den internationalt erfarne gruppe, der hittede massivt kloden rundt med singlen "Move Your Feet" og albummet "D-D-Don’t Stop The Beat", har statdig udlandsambitioner, og dér kan POPKomm være det perfekte sted at søsætte det videre foirløb og sangene fra "Hey Hey My MY Yo Yo".

I forvejen har Outlandish, Powersolo, Infernal, Teitur og  Spleen United  meldt deres ankomst til den danske aften, som allerede nu har påkaldt sig pæn interesse. Radio Fritz dækker hele aftenen, og flere musikmagasiner har også vist forhåndsinteresse. Ligesom POPKomm-arrangørerne har lovet ekstra PR  oven på den danske succes diste år.  

– Dansk musik har effektivt slået sig fast som high quality gennem de senere år på det tyske marked via rock- og indie-grupper. I år er programmet på POPKomm mere dansabelt, og i det hele taget må målet nu være at vise, at dansk musik har høj kvalitet på alle fronter, siger Jan Clausen fra Hamborg-firmaet Queen About Music, som er MXDs tyske samarbejdspartner og promoter på aftenen.