Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Outlandish, Powersolo, Infernal, Teitur og Spleen United til dansk aften ved septembers POPKomm i Berlin

Publiceret

Outlandish har allerede  godt hul  igennem til det
 tyske marked og vil sikkert være et trækplaster
ved den danske aften.

Igen i år vil der være en decideret dansk aften under POPKomm-messen i Berlin. Outlandish, Powersolo, Infernal, Teitur og  Spleen United er de fem danske eksport-esser til koncerten, der foregår onsdag 20. september.  

Stedet for det danske fremstød bliver igen den store velrenommerede klub Postbahnhof i det gamle Østberlin – samme klub, hvor der sidste år var totalt udsolgt og lange køer til den danske aften, som resulterede i meget positiv omtale om dansk musik i det hele taget.

– Festivalens ledelse anså sidste års danske aften for at være en af de mest vellykkede under hele 2005-programmet, og har af samme grund lovet os at sætte ekstra fokus på den danske aften i år – bl.a. via nyhedsmails og anden foromtale, fortæller MXDs leder Kristian Riis.

Infernal – har allerede vist sin eksportduelighed
i bl.a. England.

Ud over de ovennævnte vidt forskellige danske indslag peger Riis på, at der kan forventes dansk deltagelse ved flere andre showcases under de fire dages messe/festival, når diverse pladeselskaber, managements, radio/tv-stationer, booking-firmaer m.m. offentliggør deres program for årets POPKomm-deltagelse.

Efter flytningen af POPKomm fra Köln til Berlin for to år siden har den tyske messe befæstet sit ry som en af de væsntligste af sin art i Europa. MIDEM i Cannes er større på selve branche- og industri-siden. Men til forskel er live-musikken på klubberne et vigtigt element under POPKomm og noget nær ikke-eksisterende i Cannes.