Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Popkomm-succes for PonyRec: Tre grupper på tur – og kontor i Berlin

Publiceret

Nikolaj Grummesgård og Gravy fik succes
under POpkomm – og skal tilbage til det tyske.
(Foto: Henrik Friis)

PonyRec’s og Play Rec.s ”Copenhagen Callling”-fremstød på Bastard Club under Popkomm-festivalen har i den grad givet pote for det førstnævnte selskab. Tre af PonyRec’s grupper skal på turné i de kommende måneder: Munck//Johnsson i Tyskland og Frankrig (i perioden januar til marts),  Halph i Tyskland, Schweiz og Frankrig (december til marts) og Gravy i Tyskland m.m. (i løbet af foråret).

– Vi har virkelig fået rigtig god respons på vores fremstød – begge selskaber endda. Og mens Play Rec’s grupper allerede havde aftaler hernede inden Popkomm, så har vi i den grad fået det nu. Ja, interessen har været så stor, at det er en væsentlig grund til at jeg fra nytår flytter til Berlin og står for en tysk afdeling af PonyRec, siger Kasper Find, der så lader Jesper H. Madsen om at klare den danske afdeling.  

Efter Popkomm har PonyRec fået lavet distributionsaftaler i det meste af Europa, lige som Munck//Johnssons og Gravys seneste udspil begge er på gaden i Tyskland med både airplay og fine anmeldelser til følge, fortæller Kasper Find. – Det bliver lettere at følge op på med base i Berlin.