Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Austin A Go Go

Publiceret

Vincent Van Go Go trak rigtig mange
mennesker til deres koncert på SXSW.

Vincent Van Go Go har ikke ligget på den lade side efter ankomsten til Austin, Texas for en lille uge siden. Kvintetten har indkvarteret sig i et hus, hvor de har indspillet to nye sange, og deres amerikanske manager har sat in-store koncerter op for dem, hvilket vil sige, at de har spillet på gadeplan et par gange om dagen. Dertil kommer flere interviews, en interesse der kulminerer i dag hvor BBC World kommer forbi og foreviger de danske funk-fætre i deres midlertidige Austin domicil.


Dans i gaden

Der var heller ikke tvivl om, at rygtet om Vincents fortræffeligheder havde spredt sig til spillestedet Uncle Flirtys fredag aften – på andendagens af ”Nordic Nights”. Salen var godt og grundig pakket,  da Vincent gik på scenen og spredte sine dansable rytmer. MXD snakkede med den synligt tilfredse trommeslager Janus Nevel Ringsted før og efter koncerten:

janus

Janus Nevel Ringsted – glad for både
manager og Austin.

– Da vi kom til Austin troede vi kun at vi skulle spille den ene koncert, men først var der en gammel herboende veninde fra Danmark som fik sat en masse op for os, og efter at vores manager Ben Laski kom til byen, har der virkelig været gang i den. Vi kender ham gennem vores pladeselskab Quango og Morten Varano.

Laski er både manager og advokat, hvilket er perfekt, når man taler USA. Samarbejdet fungerer rigtig godt og har været helt optimalt her i Austin. Der er virkelig noget at arbejde videre på nu. Det har været helt rigtigt at spille koncerter på gadeplan. Folk kommer glade hen til os og begynder at danse. Det er det vi kan, og så er det meget fint, at vi skiller os ud fra al den rock’n’roll, der dominerer billedet her i Austin.

I har pladekontrakt og en manager i USA. Hvad er det så mere i leder efter her herovre?
– Først og fremmest den rigtige booker. Så er det også vigtigt, at arbejde på at få sange placeret i film eller tv-serier osv. Fx har vi haft møde med panjea.com, som laver Ipod tilbehør osv., om et muligt samarbejde.