Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Belgisk glæde over SPOT

Publiceret

Murder – vækker interesse i det
belgiske.

Der har virkelig været positiv respons over for SPOT Festivalen fra de belgiske branche- og mediefolk som med hjæp fra MXD besøgte landet i sidste weekend.

Torsdag aften sendte den landsdækkende radiostation Studio Brussels i programmet "Hype Channel" over en halv time med snak om SPOT garneret af musik med Murder, The Kissaway Trail, Speaker Bite Me, Alice Rose, Band Ane – samt Figurines og Slaraffenland. Uanset sprogforbistring i forståelsen af det flamske, var der godt med superlativer mellem numrene.

Desuden har avisen De Morgen mandag trykt en artikel om SPOT og MXD’s SPOT ON-fremstød med dansk musik  i Brussel i november. Radiostationen FM Brussel har sendt en del dansk musik i musikprogrammet Mute, og Radio 1 sender i næste uges udgave af musikprogrammet Cucamonga både interviews og musik fra SPOT festivalen.

Desuden vil musikwebzinet www.kindamuzik.net også snart byde på artikler og interviews fra weekendens SPOT festival. Og så vil rygtet vil vide, at magasinet Rif Rafs (det belgiske Gaffa) chefredaktør skulle være indstillet på¨at give forsideplads til Murder, hvis gruppen udgives i det belgiske…