Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Da melankolien gik rent ind

Publiceret

Stemning røg for alvor i vejret da Moi Caprice
foldede sig ud i slutningen af Drama Queen.

Moi Caprice var andet band på programmet og fyldte rummet med melankolske toner der tilsyneladende gik rent ind hos publikum. Da bandet gik ind i outroen af P3-hittet Drama Queen var lyden ganske formidabel og publikums reaktion udeblev ikke.

Sagt om og af Moi Caprice på Silver Dollar:

–  Jeg hørte om Moi Caprice fra Jesper Quist fra Musebox og kan virkelig godt lide bandet. Deres musik har en britisk dimension,  hvilket er meget populært i Brasilien for tiden som fx Belle & Sebastian og Franz Ferdinand. Jeg kan sagtens forestille mig at Moi Caprice kunne passe ind i det scenarie. De er det bedste band jeg har set indtil videre på CMW.

Bruno Ramas, Slag Records, Brasilien

 

Bruno Ramas fra Slag Records
i Brasilien havde taget hele
vejen fra Sao Paolo til Toronto.
Han mente at Moi Caprice ville
have gode chancer for succes
i Sydamerika.

– Det er lidt for dovent og over-sensitivt til mig, men de matcher en ’sound’ der er populær herovre for tiden og kunne godt få succes.

Tim Perlich, Now Magazine , Toronto

– Det er alt for tidligt at gøre status, men der har været nogle få men meget vigtige folk, som har set bandet i aften. Bl.a. Rob Domagala fra Universal som har været stor fan af bandet siden han så dem på SPOT i 2005. Det hjælper altid at have en motiveret person i en god position, som arbejder for dig.

Ulrich Lauridsen, Pladeselskabschef og manager for Moi Caprice.

– Det var helt vildt lækkert at spille i dag. Det var vores tredje koncert og helt sikkert den bedste. Det er blevet mere løssluppent. Vores almindelige guitarist er på barsel så vi skulle lige ha’ spillet det nye hold sammen. Det giver virkelig god erfaring at spille de her koncerter. Business-siden har jeg ingen anelse om. Det er jeg for meget hippie til at koncentrere mig om.

Michael Møller, sanger i Moi Caprice

 

Michael Møller

Forsanger Michael Møller får
sig en velfortjent bajer efter
dagens veloverståede dont.

 

Bandets manager og plade-
selskabschef, Ulrich Lauridsen
var tilfreds med udbyttet på
CMW.