Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Figurines fik foden indenfor

Publiceret

Figurines regner med at spille flere koncerter
i Benelux til foråret.

Flere af de danske bands, som spillede showcases til ”Spot on Denmark” i Bruxelles 3. november, er ved at udbygge karrieren i Belgien, som har 10,5 mio. indbyggere.

For Figurines var det koncertdebut i det fransk/flamske land.
Men interessen fra publikum og pladebranche var så stor, at manager Jesper Majdall, Morningside Records, godt tør love, at bandets tredje album ”When the deer wore blue” sendes ud i Belgien til foråret.

 

Jacob Bellens og Anders Mathiasen i
Bruxelles-klubben Ancienne Belgique.
Senere fik de selskab på scenen af et par
musikere fra Antwerpen-orkestret
Die Anarchistische Abendunterhaltung
(DAAU), som der er planer om at arbejde
yderligere sammen med.

Murder fik både belgiske og hollandske aftaler
Også neo-folk duoen Murder er ved at få fodfæste i Belgien.Spillestedet Ancienne Belgique (AB) er interesseret i snarest muligt at præsentere duoen igen – denne gang i deres største sal (a la Store Vega).
Sanger Jacob Bellens og guitarist/sanger Anders Mathiasen har netop fået en distributionsaftale på albummet ”Stockholm Syndrome” med en af Belgiens største indie-distributører, Bang, samt en belgisk booker ved Gentle Management. Og i lørdags skrev duoen kontrakt med “the alternative” – Hollands næststørste bookingbureau, med bl.a. Coldplay i kataloget.

Endelig er der planer om at udgive “Stockholm Syndrome” i Frankrig, fortæller manager Jim Q. Holm fra Merger Management.

Electronica-charmetrolden Band Ane gjorde også indtryk på belgierne. Der er stor interesse for hendes album “Anish Music”, men der er ingen aftaler på plads, siger Niels Böttcher, Jenka Music.