Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

moi Caprice gæster EU Music Festival i Vietnam.

Publiceret

EU Music Festivalen har indtil 2007 været en festival med mest fokus på jazz, men der er med dette års udgave af festivalen lukket nogle døre op, så alle genrer er velkommen. moi Caprice bliver det danske bidrag til EU Festivalen, som finder sted i Vietnam, hvor bandet vil komme til at optræde både i Hanoi og i Dak Lak-provinsen i begyndelsen at december.

moi Caprice præsenterer den unge nytænkende, alternative musik scene fra Danmark og de koncerter bandet spiller, bliver en helt ny oplevelse for det vietnametiske publikum. Ligesom det også fra moi Caprice’s side bliver et helt nyt publikum at spille for. Udover at bandet skal spille koncerter, skal de også deltage i en workshop sammen med studenter fra ”Military Arts and Culture College”.  Workshoppen giver musikere fra Vietnam og Danmark chancen for at spille sammen og lære af hinanden.

Bandet forsanger Michael Møller fortæller om grunden til deltagelse i EU Music Festival:.

– Vores booker blev ringet op og spurgt, om vi ville spille. Vi kendte ikke så meget til projektet, men synes det lød som et rigtig godt initiativ – og en god oplevelse: Både at komme til Vietnam for at spille og det at skulle deltage i en workshop og jamme med Vietnametiske musikere.

– Vi har spillet i mange år og der er jo ikke så mange penge i det. Derfor er det også vigtigt for os at det er sjovt at spille koncerter. Sådan en tur med alt betalt til Vietnam,  og de gode oplevelser man får med sig hjem i bagagen, er helt sikkert værd at tage med. Det er selvfølgelig også en god mulighed for at præsentere vores musik for musikbranchen i Asien, fortæller Michael Møller.

EU Music Festival finder sted i Vietnam i starten af december, og moi Caprice’s deltagelse er
bl. a. blevet til i sammenarbejde med den danske ambassade.