Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Nordamerikansk fremstød giver resultater

Publiceret

Outlandish på scenen i Vancouver i maj. 

MXD har i foråret lavet fire fremstød på det nordamerikanske marked. I marts på henholdsvis Canadian Music Week i Toronto, Canada og South By SouthWest Festivalen I  Austin, Texas, USA med Powersolo, The Kissaway Trail, Vincent Van Go Go, Moi Caprice og Funky Nashville. Og i maj på henholdsvis New Music West i Vancouver, Canada og på Los Angeles-klubben The Viper Room med  Surfact og Outlandish samt  The Kissaway Trail og Funky Nashville som gengangere.

Turen har indtil videre betydet at Vincent Van Go Go har fået kontrakt med Quango Records i USA, de har lavet amerikansk management-aftale med Ben Laskis Sonic Management, de skal på tur i L.A.-området til september-oktober – og så ar den store radiostation KCRW i øvrigt også glad for et par af gruppens sange.

Outlandish skal på en to-ugers turné i USA til efteråret. Powersolo skal på USA-turné som support for Heavy Trash. Moi Caprice forhandler til flere sider om USA-udgivelse,  lige som interessen for dansk musik i Nordamerika i det hele taget er stigende: Figurines’ kommende cd udgives i USA og Canada 11. september oven på de tre succesfulde turneer i fjor, Under Byen er pt., på deres anden turné i USA i år osv.