(SoMe Studentermedarbejder hos MXD) Har du lyst til at sprede budskabet om dansk musiks succes i udlandet?

Udgivet
07.10.2019

MXD søger efter en, der er genial til at formidle gode historier gennem ord og billeder på de sociale medier. Er det dig?

Opgaven

  1. Du monitorerer en række danske kunstneres/musikselskabers SoMe feeds og deler deres nyheder om musikeksport. Vi forestiller os, at der er ½ -1 times arbejde pr. dag til denne opgave. Du kan i høj grad selv bestemme, hvornår og hvor du løser opgaven. Du får et fast månedligt honorar for denne opgave.
  2. Du forfatter selv og deler nyheder om musikeksport.
  3. Du deltager i nogle af MXD’s eksportfremstød i ind- og udland, hvor du live-dækker aktiviteterne og arbejder igennem (og her er du heller ikke bange for at bære udstyr eller andet praktisk arbejde – i udlandet er vi alle roadies!)
  4. Herudover vil der være forskellige administrative opgaver, som fx vedligeholdelse af MXD’s mailinglister.

Opgave 2-4 aftales ad-hoc og falder ofte i projektklumper. Der er altså 10-20 timers fast arbejde pr. måned, mens der i perioder vil være ekstra opgaver. 

Vi søger en, som selv er meget aktiv på de sociale medier (facebook og instagram er MXD’s primære kanaler) og som forstår at skære budskabet til ift. målgruppen. 

Du kan stave og skrive grammatisk korrekt, på både dansk og engelsk. Vi forestiller os, at du er universitetsstuderende, og at du elsker musik. Kendskab til WordPress er en fordel, men ikke et afgørende krav.

Jobbet kræver, at du kan arbejde selvstændigt og selv kan holde dampen oppe. 

Løn efter kvalifikationer (forhandles) 

Interesseret? 

Send en ansøgning inden 30. oktober til Thomas Rohde: thomas@mxd.dk

Redigeret
07.10.2019