Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Alphabeat får guld i England – USA-turné på vej

Publiceret

Bandet har rundet 100.000 solgte eksemplarer af cd’en ”This Is Alphabeat” og har i den forbindelse netop modtaget engelsk guldplade.

Men det er ikke kun albummet ”This Is Alphabeat”, der ligger i toppen på den engelske musikscene. Også singlerne, ”Fascination”, ”10.000 Nights” og ”Boyfriend” har for et par uger siden haft æren af at ligge på UK Top 40 – samtidig! Det oplyser Nicolaj Bundesen, radiomanager på Copenhagen Records.

Alphabeat drager på en større Englands-turné i dag med meldinger om, at adskillige af koncerterne allerede er udsolgte. Tilmed satser Copenhagen Records på, at Alphabeat udkommer i USA og Japan i løbet af 2009, udtaler Nicolaj Bundesen.

Herudover har Alphabeat en potentiel USA-turné i udsigt. Forhandlinger om opvarmning for Kate Perry på en omfattende turné med begyndelse 23. januar næste år er ved at blive fulgt til dørs. Og det tegner godt, udtaler Nicolaj Bundesen.

Det ser altså lovende ud for det danske popband, der må siges at have indtaget den standardsættende og betydningsfulde engelske scene. Og mon ikke også lytterne vil  tage godt imod Alphabeats kommende single ”What Is Happening”, som udkommer 24. november i både Danmark og resten af Europa?