Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

Aura og Fagget Fairy’s rør’ på sig i Tyskland

admin
 

Fagget Fairy’s  – på vej op ad hitlsiten:

”Feed The Horse” med Fagget Fairy’s er gennem de seneste par uger kravlet op ad den tyske dancechartliste Deutsche Club Charts  i fint tempo:  fra en 35. plads for to uger siden over en position som nummer 28 og nu på en 19. plads. Og Aura er efter blot to uger på en position som nummer 55 på det nationale airplay trend-barometer, hvilket får gruppens nye selskab i det tyske, Universal til at hæve stemmen i spænding..

– Det tegner i hvert fald godt, mener Kenneth Bager. –  Når det gælder Fagget Fairy’s satsede vi – bl.a. med støtte fra MXD – på at hyre både et pressebureau samt en dj/club-promoter til at arbejde for os i det tyske. Pressebureauet skaffede os flere forsider på tyske magasiner, som er livsvigtigt hvis man vil slå igennem i Tyskland, og nu har club-promoteren været med til at få nummeret sendt til de store diskoteker, så det nu er på 19. pladsen på club-charten – hvilket igen giver håb om en crossover til det store pop chart.

– Og hvad Aura angår er en 55 plads på trend-listen med "I will love you Monday ( 365)" efter blot to ugers udgivelse virkelig en udvikling, der skaber forhåbninger hos Universal  – så meget at der efter al sandsynlighed laves showcase-koncert med hende i Berlin, lige som hun nu er sikret deltagelse i det tyske tv show Dome 52  på RTL i november.