Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

Blue Foundation får dobbelt platin i USA

admin
 

Blue Foundation – salgssucces i det amerikanske. 

Da Blue Foundation blev spurgt om de havde lyst til at medvirke på soundtracket til ”Twilight”, var det ikke til at vide, hvilken succes filmen ville blive. Ligesom bandet heller ikke kunne forudse hvor mange, der ville investere i soundtracket og på den måde høre ”Eyes on Fire”. Nu har soundtracket solgt dobbelt platin, hvilket betyder, at Blue Foundation har modtaget en platinplade for der bidrag.

Den succes har nu medført, at bandet har fået udgivet deres seneste album ”Life of a Ghost” på selskabet Astralwerks – samme selskab som udgiver blandt andet Yoko Ono og Hot Chip. Derudover har et par i det populære amerikanske tv-show ”So You Think You Can Dance” valgt at danse til ”Eyes on Fire”.

Ny duet
Bandet har desuden indgået et samarbejde med singersongwriteren og sangskriveren Mark Kozelek fra Red House Painters og Sun Kil Moon. Samarbejdet består i, at der er blevet lavet en ny version af nummeret ”Watch You Sleeping”, hvor Mark Kozelek synger duet med Kirstine Stubbe Teglbjaerg.

Nummeret blev udgivet digitalt 10. august på DeadPeoplesChoice og distribueres af A:larm Music. På B-siden findes sangen ”Dream (3:11 PM)”.

Hør ”Watch You Sleeping” i den nye version her. http://music-mix.ew.com/2009/07/06/twilights-blue-foundation-stream-an-exclusive-new-version-of-watch-you-sleeping/