Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

CallMeKat fyldte Angie’s Nightclub

Publiceret

CallMeKat på scenen til
Reeperbahn Festival.

Angie’s Nightclub var lørdag aften rammen for danske CallMeKats koncert til Reeperbahn Festivalen.   Den lille intime klub, der har til huse på anden sal, blev hurtig fyldt med mennesker, der bød den danske pige – med det borgerlige navn Katrine Ottosen – velkommen med pæne klapsalver. Tilskuerflokken blev ikke mindre i løbet af koncerten, hvor CallMeKat forførte publikum med sin minimalistiske popmusik.

Hele koncerten igennem var det bare hende selv, der stod på scenen med tre små keyboards. Lyden fra dem passede perfekt til hendes stemme, der både spænder fra det meget stille, afdæmpede og drømmende til det meget kraftfulde, der kan fylde rummet næsten uden brug af mikrofon. Og tonerne indfangede publikum, der under størstedelen af koncerten var meget afdæmpede

Da koncerten var slut kunne konferencieren slet ikke komme til orde, fordi publikum blev ved med at klappe og råbe, så det gav genklang i det flotte lokale, og der blev først stille da CallMeKat kom ind for at give et ekstranummer.

Jeg kunne høre ismaskinen

Siddende og lyttende publikum.

 
Efterfølgende er der også meget glæde at spore hos kunstnerinden.
– Der var så mange andre gode koncerter på samme tid her lørdag aften, så jeg er glad for, at der kom så mange mennesker til min, siger CallMeKat siddende på en trappe efter hun er gået af scenen.

Hun var også meget glad for den måde det opmærksomme publikum lyttede til hendes musik på.
– Når man kan høre ismaskinen i baren lave is, så tager jeg det som et godt tegn, siger hun med et stort smil om om tilskuernes koncentration, og fortsætter: – Men de var ikke bare stille, de reagerede også på nuancerne i musikken.

Hun kunne endvidere fortælle, at hun oplever, at der kommer mange forskellige slags mennesker og høre hendes musik, og at det ikke bare er dem med hættetrøje eller dem i jakkesæt.

 

CallMeKat har godt fat i udlandet.

Godt på vej ud i verden
CallMeKat er dog ikke helt uvant med at spille i udlandet, hun havde spillet i Schweiz fredag, og var kommet direkte til Hamborg. Desuden kunne hun fortælle, at hun allerede er kommet i stald hos det tyske bookingselskab Hotel Lounge, og derudover har hun en amerikansk manager, der også hjælper hende med at komme ud i verden.

Ifølge hende selv mangler hun lige nu nogen at samarbejde med, så hendes musik kan blive udgivet i Tyskland. Hvordan det skal komme til at foregå, ved hun ikke endnu – men der bliver arbejdet på sagen.