Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

Dansk rock-fotograf i engelsk magasin

admin

Mojo Magazines Kieron Tyler er en flittig gæst på SPOT Festivalen, men han er ikke kun interesseret i den nye danske/nordiske kultur.

Mojo Magazines Kieron Tyler er en flittig gæst på SPOT Festivalen, men han er ikke kun interesseret i den nye danske/nordiske kultur. I juli fik han udsendt dobbelt-cd’en ”Take Warning – The Complete Studio Recordings” med den gamle danske psykedeliske gruppe Young Flowers på plademærket RPM, som han selv er involveret i.

Og nu har han i september-nummeret af Mojo Magazine lavet et 1 1/3 sides opslag omkring fotografen Jørgen Angel, som i slut-60’erne/start-70’erne fotograferede alle de store verdensnavne lige fra Jimi Hendrix over Led Zeppelin til Stones og Who, når grupperne besøgte Danmark. Og mange andre – bl.a. kult-legenden Screaming Lord Sutch, som er brugt til illustrationen i Mojo.

Young Flowers-albummet som Kieron Tyler fik udsendt via selskabet RPM i begyndelsen af sommeren.

Young Flowers-albummet som Kieron Tyler fik udsendt via selskabet RPM i begyndelsen af sommeren.

Anledningen til historien i det engelske månedsblad er, at Jørgen Angel – hvis fotos har internationalt ry – får udstillet en række af sine fotos fra 21. september til 2. april næste år i Den Gamle By i Aarhus. Og den artikel-idé om udstilling, Jørgen Angel m.v. faldt Mojos London-redaktion altså for i en grad, så historien har fået en fremtrædende placering i starten af september-magasinet.