Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Den blå vogn ruller igen

Publiceret

The Blue Van – ny cd netop udkommet.

Der er drøn på hos drengene fra The Blue Van. Gruppens nye album ”Dear Independence” er netop sendt på gaden, og bandet følger samtidig op på den turnéeaktivitet, det sidste år blandt andet bragte dem til USA og Japan.

Midt i februar drager firkløveret på en måneds Europa-turné sammen med de australske retro-kolleger i Jet. Turneen lægger fra land i Spanien med koncerter i Madrid og Barcelona, og siden kommer de to bands forbi større byer i Italien, Schweiz, Tyskland, Østrig, Holland og Storbritannien.

Koncerterne afvikles på større spillesteder (London Hammersmith Apollo har f.eks. plads til 5000 betalende gæster), så den danske kvartet får rig lejlighed til at udvide fanskaren.

The Blue Van sætter kursen mod
sydlige himmelstrøg.

En uges tid efter turneens afslutning drager The Blue Van igen til Tyskland for en kort bemærkning: Den 22. marts arrangerer den tyske TV-kanal WDR Crossroads Festival, hvor bandet er på plakaten. TV-stationen optager de fire nordjyders koncert til koncertprogrammet Rockpalast, der både vises i Tyskland og i vid udstrækning også sælges til udenlandske kanaler.

Se "Bands på tour"-sektionen.