Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

Det lange seje træk

admin

The Kissaway Trail leverede
i vant stil et energisk show..
 

Der blev ikke levnet meget tid til at gnide øjnene over, at Holland endnu ikke har indført rygeforbud, før odenseanske The Kissaway Trail stod klar på scenen i den ene ende af spillestedet Huise Maas. Det var grundet Eurosonics tætpakkede program udbygget til to scener, hvor det danske band fik æren af at åbne på den ganske lille nær baren.

Det til trods var fremmødet ved torsdag aftens åbningsoptræden pænt, og det fortrinsvist nederlandske klientel fulgte interesseret med fra start. Undervejs lykkedes det såmænd også at spotte flere, der decideret sang med.

Før koncerten snakkede vi med manager Nicolai Franck for at få en statusrapport over, hvordan det går for The Kissaway Trail, der efter sidste år at være blevet signet på det respekterede label Bella Union nu er ude i England og det meste af Europa samt Australien og New Zealand.

– Bandet har haft seriøs koncertvirksomhed i England i efteråret med support tour med The Editors i hele oktober, fulgt op af deres egen headlining tour i november. Og til februar tager bandet igen til England for at spille en koncert i London i forbindelse med re-release af singlen ”Smother+Evil=Hurt”.

Stemningsmættede højdepunkter.

Franck fortæller desuden, at Kissaway-drengene i februar skal til Manchester og indspille tre numre for Channel4, hvad der vel svarer til dansk TV2, i forbindelse med en feature om bandet, der sendes på tv i april. Herefter står den igen på turné i England, der ér det primære marked i øjeblikket.

Og når man har set Kissaway Trail flere gange i løbet af det sidste år er det tydeligt, at erfaring gør godt. Bandets optræden til Eurosonic var i hvert fald ganske overbevisende, og kollektivet med de to forsangere, Thomas Fagerlund og Søren Corneliussen i frontlinjen, meget velfungerende. Og så havde bandet desuden inkorporeret en mere hårdt lydende dimension til deres sound, der blot gjorde det musikalske spektrum endnu bredere fra det dybtfølte og indadvendte over det fællessangsbetonede til rentonet guitarmur mod slutningen. 

Odense-bandet viste sig
fingerferme i udlandet.

Spredt syngen med
The Kissaway Trail er allerede udsendt i Holland, hvilket forklarede den spredte syngen med, og ifølge Nicolai Franck drejer det sig nu om det lange seje træk:

– Grundliggende drejer det sig for os om at få flest mulige medier til at få øjnene op for bandet. Vi har spillet tre shows i Holland i 2007, så det handler om at skabe opmærksomhed og langsomt slå sit navn fast.

Den mission lykkedes forhåbentlig trods placeringen som aftenens første ud af fire optrædende. I hvert fald var det svært at forlange mere af bandet, der mod slutningen storsvedte på den intime scene. The Kissaway Trail har dog ikke glemt deres fædrene ophav, og starter på en større turné i Danmark den 31. januar. Og så vil bandet være at finde på den store branchefestival, by:Larm i Oslo i Februar, hvor der er programsat to koncerter. Det lange seje træk fortsætter.

The Kissaway Trail
Eurosonic – Torsdag 10. januar – Huise Maas, Groningen