Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

En drømmende tur i det grønne

Publiceret

Det drømmende band

Our Broken Garden åbnede overbevisende deres tour på årets Popkomm meget sent torsdag aften til stor begejstring for de fremmødte.
Som sidste navn efter en lang dag i Den Grønne Salon, sluttede Our Broken Garden torsdagen af med en meget fin og velbesøgt koncert. Den på en gang spinkle og store musik spredte sig som blade i vinden i det grønne lokale, der var fyldt med glade men trætte tilhørere. Nogle sov, andre jublede af begejstring, og det var i virkeligheden et ret sigende billede – for det er så forskelligt musikken virker på folk. Det er ikke fordi det er kedeligt, men fordi folk lukker øjnene og lytter – lukker musikken ind og tankerne ude.

Det samme gør bandets meget karismatiske sangerinde, Anna Brønsted – i hvert fald det med øjnene. Hun drømmer sig ind i sin egen verden, hvilket på en gang er enormt charmerende, fordi man kan se hun gør lige præcis det der føles mest rigtig for hende,  samtidig med at det er ganske frustrerende, fordi man som lytter / publikum kan føle sig lidt udenfor og / eller overflødig.  

Men det var en dejlig koncert, selv om tidspunktet desværre ikke gjorde det store for netværksdelen. En koncert efter midnat skal enten være et spektakulært set-up eller et sjældent syn, hvis det skal tiltrække nye forretningsører, og med bandets kommende tour in mente, så er Our Broken Garden ikke et sjældent syn i den næste måned.

Anna Brøndsted i sit
rette element

– Dette job er faktisk vores første på vores tour der kører frem til 24. oktober, med jobs stort set hver dag – det glæder vi os meget til, fortalte Anna Brønsted umiddelbart efter koncerten, som hun (og resten af bandet) i øvrigt var rigtig godt tilfredse med:
– Det er en dejlig måde at starte på. Med en masse mennesker der er glade, nyder musikken og slapper af i vores selskab, fortalte en lettet og glad sangerinde.

 

Den næste måned er skemalagt for de fem medlemmer af bandet, men derefter er der endnu ikke lagt faste planer:
– Det er vores booker i Tyskland (Headquarter Entertainment, red.) der har sat vores tour i gang, og også dem der er medarrangører af denne aften på Volksbühne. Vi er så småt begyndt at tale om hvad der skal ske til foråret, men der er endnu ikke noget på papir. Vi tager det som det kommer – og lige nu er denne tour vi fokuserer på, forklarede Anna Brønsted.

Tourens start er gået rigtig godt og den energi og lyst til musikken de tydeligt har, skal nok give dem en god måned – og, i følge deres kalender, også nogle bedre tidspunkter end mellem et og to om natten. Al begyndelse er åbenbart svær.