Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Eurosonic: Fagget Fairys fyrede op under en fest på Eurosonic

Publiceret
Fagget Fairys fyldte spillestedet Simplon til Eurosonic. (Foto: Michael Ersted)

Fagget Fairys fyldte spillestedet Simplon til Eurosonic. (Foto: Michael Ersted)

Klokken lidt over syv fredag aften sidder Carla Camilla Hjort og Elena Carli Cosovic, der til sammen udgør duoen Fagget Fairys, backstage på spillestedet Simplon i Groningen. Der er stadig omkring fire timer til de skal på, og de kan fortælle, at de ikke har spillet de sidste fem uger, da de har været på ferie, og de har ikke været sikre på, om de skulle spille til festivalen.

– Vi har ingen forventninger til aftenens show, og det kan jo både være godt og skidt. Vi har været meget i tvivl om vi skulle spille indtil for to dage siden, så det var en positiv overraskelse, at vi skulle af sted, fortæller Carla, da de bliver spurgt direkte om, hvad de forventer sig af aftenens show.

– Vores booker i Holland og Belgien har sagt, at der er rigtig god hype omkring at vi skal spille her, og de mener, at der kunne komme nogle spændende jobs ud af det her til sommer, fortsætter hun.

På trods af at pigerne ikke har nogle forventninger til koncerten, så er de stadig stolte over, at skulle spille til Eurosonic.

– Vi er vildt spændte, for kigger du tilbage i årene, så er det nogle fede navne, der har været på og senere har opnået stor international succes, så det er også en ære at blive udvalgt, siger Elena.

En fest af en koncert
Da Faggert Fairy går på scenen klokken 23:15 fredag aften på spillestedet Simplon er salen proppet til max. Pigerne har allieret sig med Abdulla S og trommeslageren Stunn Gun, der giver musikken noget mere fylde. Fra showets start er der knald på Elena, der er i front. Hun danser, hopper og svinger med håret i takt til musikken og formår at fange publikum. Foran scene bliver der danset, og man kan høre, at folk er med. Festen når sit højdepunkt, da pigerne spiller deres hit ”Feed the Horse”, der vækker stor jubel hos de fremmødte, der alle synger med på omkvædet.

Af en koncert de to piger ikke havde forventninger til, må man sige, at de gjorde det rigtig godt.