Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Eurosonic: Lucy Love imponerede på Eurosonic og fik skabt nye kontakter

Publiceret
Lucy Love fik mange nye kontakter under Eurosonic. (Foto: Michael Ersted)

Lucy Love trykkede den af på Eurosonic og fik skabt en masse nye kontakter. (Foto: Michael Ersted)

Grand Theatre var torsdag aften rammen for Lucy Loves første koncert på Eurosonic Festivalen, og det store rum virkede ikke til at afskrække den danske rapper. Der var mødt et talstærkt publikum op, og Lucy Love gav – sammen med producer og dj Yo Akim og to dansere, en koncert, hvor det var svært at stå stille.

Men ikke nok med, at hun spillede på en af Eurosonics største scener, hun blev også filmet af det legendariske program Rockpalast fra den tyske tv-station WDR, der blandt andet også har vist koncerter med Tom Waits, The Police og U2.

Fredag aften var det teltscenen De Opera, der havde æren af at præsentere Lucy Love, der denne aften viste, at det ikke er noget problem, at spille to gode koncerter på to dage. Der var et pænt fremmøde og mange, der dansede under showet, der denne aften blev ekstra visuel af to storskærme, hvor der enten var mønstre i sort og hvid eller forskellige måder at fremvise Lucy Loves navn på. Og netop sort og hvidt er et gennemgående tema i det visuelle når Lucy Loves er på scenen. Både frontfigur, dj og dansere er alle klædt i sort og hvidt tøj, og når der kommer til hittet ”Daddy was a dj”, så har alle på scenen ens tøj på.

Masser af nye kontakter
– Jeg synes, det er helt vildt fedt, men det er også lidt mærkeligt, for man kan godt mærke, at det er en branchefestival. Jeg synes ikke, folk dansede ligeså meget, som jeg regnede med. Folk står og kigger for at tjekke det ud, fortæller Lucy Love efter fredags koncert, for at beskrive, hvordan det er at spille til Eurosonic.

Men på trods af at hun kan mærke, at det er en branchefestival, så er hun alligevel glad og stolt over, at hun har fået to koncerter på festivalen.
– jeg synes, det er fedt, vi har fået lov til at vise vores show to gange – det er en stor ære at få lov til det.

Men da det er en festival af en vis kaliber, så er Lucy Love også indstillet på, at det er her, at man kan få de gode kontakter.
– Jeg forventer ret meget af Eurosonic. Jeg synes normalt ikke man skal hype ting for meget, for jeg synes sjældent, at det lever op til det – men lige præcis Eurosonic har jeg hypet temmelig meget.

Og hun har også haft travlt i løbet af fredagen, hvor hun har givet fire interviews til forskellige medier, og midt i et af dem blev hun hyret til at spille live natten til lørdag på den hollandske radio 3FM, der svarer til danske P3.
Derudover er der kommet en konkret aftale på plads med Springtime Festivalen i Belgien, hvor hun er på scenen 15. maj, og der arbejdes fortsat på, at der skal komme flere festivaler på turnéplanen. Og det er ikke alle festivaler, der kommer i betragtning.

– Vi vil til de største festivaler, det er det, vi går efter, forklarer Lucy Love.

Da snakken falder på, hvordan det var, at Rockpalast var til stede under torsdagens koncert, bryder dj og producer Yo Akim ind og siger med et stort grin:

-Hvis der var nogen, der havde sagt til mig, da jeg så The Police på Rockpalast for 25 år siden, at jeg skulle spille der, var jeg faldt død om.