Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Høgni Lisberg tager utraditionelle metoder i brug

Publiceret

Høgni Lisberg – håber på at komme til at spille
til South By Southwest i Austin, Texas.

Høgni Lisberg –  eller Høgni som er kusntnernavnet – er klar til at spille til South By SouthWest i Texas – det eneste han mangler er at få en masse amerikanske college- og universitetsstuderende til at stemme på ham.

Høgni er nemlig blevet en del af det amerikanske musik-site, Platform One, og deres massive ”on campus college promo campaign”. Sammen med 16 andre artister, alle samlet under navnet ” The Platform One Campus Music Invasion”, kæmper Høgni for een af de tre pladser, som vil give ham mulighed for at spille til SXSW.

Udover samarbejdet med Platform One, er Høgni også i gang med andre ”utraditionelle” markedsfremstød – for som han siger:

– Alle de ting man plejer at gøre fungerer ikke længere fordi branchen har ændret sig, så jeg prøver hele tiden at finde andre måder at promovere min musik på.

Platform One har distribueret 10.000 CD’er og 20.000 downloadkort med de 16 artister rundt til colleges og universiteter i USA, hvor Høgni har to sange med.

-Det er en fin måde at teste min musik på det amerikanske college- og universitetspublikum. Vi drømmer jo alle om at komme til USA, og jeg vil hellere promovere mig på denne her måde end at tage til USA og så spille for tomme sale.

SXSW er en af de største og vigtigste branchefestivaler og løber af stablen 13. – 22. marts i Austin, Texas. Festivalens historie taler for sig selv – acts som Kings of Leon, Lily Allen, Bloc Party,  MGMT, The Strokes og Bon Iver  har tidligere været på plakaten.

Danske navne som The Raveonettes, Figurines, The Fashion og Tina Dickow har også haft æren af at optræde på den texanske festival.

Det bliver nu spændende og se om danske navne som Powersolo, Slaraffenland, Tina Dickow, The River Phoenix, The Wong Boys og The Breakers får selskab af Høgni Lisberg til dette års SXSW. Afstemningen på Platform One sitet slutter i morgen – så det er med at skynde sig, hvis man vil nå at stemme på Høgni!