Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Highway Child rykker i Tyskland

Publiceret

Highway Child efter en velspillet koncert på
Studenterhuset, Aalborg.
FOTO: Daniel Nielsen(frozenpanda.com).

Highway Child har fået distributionsaftale med tyske Elektrohasch Records og er derudover lige nu på deres første Tysklandsturné.

Highway Child er for tiden i gang med deres første Tysklandsturné – en turné, som er kommet i hus efter en distributionsaftale med den tyske Elektrohasch Records i foråret. Aftalen har betydet, at Highway Childs oplag af debutpladen “On the Old Kings Road” er blevet udsolgt i Tyskland i
løbet af meget kort tid.

Highway Child har tidligere på sommeren været på en vellykket turné i Italien, og den nuværende turné i Tyskland forventes at fungere som en smagsprøve af, hvad de kan.

-Vi satser på det som en opvarmning til næste år, siger guitaristen Paw Eriksen, og det forventes, at pladeselskabets og den tyske booker Magnificent Musics benarbejde vil skaffe hul igennem til flere spillesteder og sommerfestivaler.

-Det er en stor ny start i Europa, og vi er villige til at blive udsat for det, selvom der ingen penge er i det for tiden. Men det er nogen, vi gerne vil, siger forsangeren Patrick Heinsøe.

I Italien var de med til Dunajam Festival, som Paw Erisken beskriver som ”sindssyge udsolgte strand-koncerter”. Nu forventer Highway Child i bedste rock’n’roll-stil, at der vil være en fed tur med øl, op til 10,000 gæster, dametrusser med peace-tegn på og god feed-back i Tyskland, så de kan komme igen næste år.

I Tyskland skal Highway Child bl.a. spille til Burg Herzberg Festival, som Paw Eriksen kalder ”Europas største hippiefest”. Derudover skal de spille til udsolgte festivaler, som muligvis vil skabe endnu større omtale.

I Danmark har Highway Child udgivet deres anden plade ”Sanctuary Come” i marts, og den forventes at blive udgivet snarest i Tyskland.