Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

Internationalt netværksarrangement på SPOT

admin

 

MXD er i høj grad aktiv i forbindelse med de kommende dages SPOT Festival. Ikke blot har MXD været flittig  medspiller i arbejdet på at skaffe relevante internationale medie- og branchefolk til festivalen – fredag kl. 12.30 får 170 af dem mulighed for at møde hinanden til et lukket netværks-arrangement på ArcHauz, meget tæt ved selve festival-pladsen. Det er i hvert fald det antal (110 internationale og 70 danskere), som har forhåndstilmeldt sig -et tilmeldingsantal, som betyder, at salen vil være mere end proppet.

MXD benytter samtidig lejligheden til at prøve en ny mødeform af.  Ikke den sædvanlige champagne-reception, hvor man alligevel ofte ender i det selskab man kender i forvejen – i stedet vil mødeformen være mere uformel med en ”sprechstallmeister” som skal skabe dialog, præsentere folk for de øvrige i selskabet, stille spørgsmål til forsamlingen etc., lige som SPOT Festivalens åbningstaler, musikkorrespondenten og forfatteren Neil McCormick fra engelske The Daily Telegraph vil komme med et oplæg.
 
MXD er desuden med-arrangører sammen med SPOT Festivalen af lørdagens speedmeetings, hvor 20 internationale bookere, agenter, pladeselskabsfolk, managers m.v. mødes med en tilsvarende gruppe danske i korte sessioner, hvor ”alle møder alle”.

I begge tilfælde har interessen for at være med været mærkbar – både fra international og dansk side.