Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

InterSPOT-konceptet sender Let Me Play Your Guitar på turné med tyske Talking To Turtles

Publiceret
Let Me Play Your Gitar - på scenen i White Trash-klubben.

Let Me Play Your Gitar – på scenen i White Trash-klubben.

Internationalt sammenspil er uden tvivl en rigtig god idé. Som et direkte resultat af den vellykkede fælleskoncert der blev søsat til InterSPOT på sidste års SPOT festival, tager Let Me Play Your Guitar nu på dansk og tysk mini-tour med deres tyske venner i Talking To Turtles. InterSPOT koncerten, hvor de to bands for første gang akkompagnerede hinanden på udvalgte numre, viste sig at fungere så godt, at de kommende koncerter er blevet solgt ud fra netop dette koncept.

Syv koncerter er indtil videre plottet i tourkalenderen hos de to bands, hvilket betyder, at et betydeligt større publikum nu får chancen for at høre, hvordan det kan lyde, når et tysk band som Talking To Turtles fletter toner med danske Let Me Play Your Guitar. InterSPOT initiativet har dermed vist sig som et stærkt og brugbart samarbejdsprojekt, der, på tværs af landegrænserne, er med til at pleje den vigtige dialog og gøde nye eksportmuligheder i nær fremtid.

Nye samarbejdsprojekter på vej
Af samme grund er to nye samarbejdsprojekter mellem danske og tyske (berlinske) bands nu under opsejling, og vil blive præsenteret dels i forbindelse med SPOT Festivalen, dels i Berlin senere på året. Læs mere her.

Tourplanen for LMPYG og Talking To Turtles:

DANMARK

02.02.12 – København (Stengade)

03.02.12 – Odense (Posten)

04.02.12 – Randers (Von Hatten)

TYSKLAND

22.02.12 – Berlin (White Trash Fast Food)

23.02.12 – Erfurt (Stadtgarten)

24.02.12 – Bayreuth (Glashaus)

25.02.12 – Leipzig (Klanggut Festival)