Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Ja Ja Ja: Nordisk udstillingsvindue laver ekstra fremstød

Publiceret
Lucy Love spiller på dette års International Live Music Conference.

Lucy Love spiller på dette år International Live Music Conference.

Londons nyeste nordiske musikinitiativ, Ja Ja Ja, er klar med et specielt fremstød 11. marts på dette års International Live Music Conference (ILMC) i London. Fire nordiske bands giver her smagsprøver på, hvad der sker på den nordiske scene.

Danmark er repræsenteret af Lucy Love ved eventet. Den danske rapper er en af de få kunstnere indenfor grime-genren når man ser bort fra den engelske scene. Lucy Loves stramme beats, timing og unikke koncerter har mødt anerkendelse gennem Europa.

De tre andre Ja Ja Ja-kunstnere ved denne specielle showcase under ILMC er Megaphonic Thrift fra Norge, elektro-kvartetten Husky Rescue fra Finland og islandske Hjaltalin. Og det er samtidig anden gang, at Ja Ja Ja byder på en repræsentant fra Danmark. Det første danske band er The Good The Bad, der spiller på London-klubben The Lexington torsdag 25. februar. Bodebrixen er udvalgt til det følgende ”normale” Ja Ja Ja-fremstød 18. marts – se artikel.

Formålet med Ja Ja Ja er at øge opmærksomheden om nordisk musik på det engelske marked. ROSA og MXD har lagt kræfter i idéudviklingen og er to af initiativtagerne bag fremstødet.

ILMC er en årlig konference for live musik. International Live Music Conference bliver af mange regnet som verdens mest succesfulde forum indenfor dens type. (se link)