Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Liverpool Sound City er interesseret i dansk musik

Publiceret
Becky Ayres fra Liverpool Sound City fortæller, at festivalen er glad for dansk musik. (Foto: Henrik Friis)

Becky Ayres fra Liverpool Sound City fortæller, at festivalen er glad for dansk musik. (Foto: Henrik Friis)

Den engelske festival Liverpool Sound City finder sted i dagene 19. – 22. maj, og festivalen er ifølge dens internationale booker Becky Ayres ret begejstret for alle slags musik.

– Som udgangspunkt er alle genrer velkomne på Liverpool Sound City, siger Becky Ayres og fortsætter: – alt fra rock til pop til folk til dance, metal og hiphop – alt hvad, vi tror, vil appellere til vores publikum.

Inden for alle de genrer vil hun gerne opfordre danske bands til at skrive til Liverpool Sound City, da de er interesseret i dansk musik.

– Jeg ved, at der kommer mange gode og spændende bands fra Danmark, og vi vil gerne hører så mange af dem som overhovedet muligt, fortæller Becky, og nævner Choir of Young Believers, Our Broken Garden og Alphabeat, som bands, hun synes, er gode. Hun opfordrer på samme tid danske bands til at sende deres myspace-adresse til hende på beckyayres@liverpoolsoundcity.co.uk.

En måde, Becky Ayres også finder musik på, er Ja Ja Ja Club – der er et initiativ, der præsenterer skandinavisk musik for det engelske publikum i London. 25. februar er det  danske The Good The Bad, der er på programmet.

– Jeg synes, det er en god idé, og jeg har set mange spændende bands til Ja Ja Jas arrangementer, siger Becky Aryes, der også vil være at finde til koncerten med The Good The Bad.